Vi er Not The Box. Vi er Marcus, Thor og Niels. Tre gamle venner, fædre og brætspillere, som i årevis har hygget med brætspil og rollespil. Og drømmen om at lave vores eget spil. Vi havde idéerne og da Viking-Con afholdt en brætspilskonkurrence, løb vi med sejren med grunddesignet til vores første spil, “Gnome Elf Troll”. Siden blev det til en succesfuld Kickstarterkampagne og endelig i 2021 kunne vi sende spillet ud til backere og forhandlere, som nu har det i fri handel.

Vi har fået meget hjælp, opbakning og gode råd med på vejen. På youtube-kanalen ‘Brætspiller’ er der lavet en glimrende gennemspilning af Gnome Elf Troll som også forklarer spillet. Vi er har fået 5 stjerner på Xtraliv.dk, og Politiken skriver 4. december 2021, at “Gnome Elf Troll fungerer fremragende som et enkelt, men aldrig simpelt strategispil, der tør afgrænse sig selv og være kort, koncentreret underholdning til flere aldre i familien.”

Vi kalder os Not The Box, fordi det ikke handler om hverken æsken eller pengene. Det handler derimod om spillet, om at have det sjovt og blive ved med at lege. Derfor er vi stadig glade amatører og har kun denne simple webshop, hvor man kan købe spillet med sit betalingskort gennem stripe. Vi sælger kun til Danmark og sender fra Danmark, så det skal nok gå hurtigt. Vi er registeret med CVR-nr 41245522 og vi tager gerne imod ros og ris på info@notthebox.dk.
Tusind tak for det hele og god fornøjelse med spillene.